N G A M U A T

Ngenaan

Web Designer & Developer

Sampurasun sadayana! Nepangkeun, Wasta simkuring Gunawan, biasa sok digéro Kang. Pemekar wéb kalayan pangalaman langkung ti 10 taun. Ngalaman sareng sadaya tahapan siklus pamekaran pikeun proyék wéb dinamis. Ngabogaan hiji pangaweruh teleb kaasup PHP, HTML, CSS, JS, jrrd. Kuring boga tujuan pikeun nyieun anu béda tinu lian ngaliwatan solusi kreatif kuring.

  • Telepon +6281 80976 9589
  • Alamat Tasikmalaya

Palayanan

Ngembangkeun Web

Bilih aya saderek nu peryogi website sepertos web pausahaan, web pribadi, web toko online, saréng nu sejena.

Aplikasi

Bilih aya diantawis saderek nu peryogi aplikasi, insya Alloh pribados sareng tim tiasa pangdameulkeun saluyu saréng kaperyogian.

Desain Grafis

Bilih meryogikeun bantosan kangge ngadameul nu aya hubungana sareng desain grafis insya Alloh tiasa ngabantos.

Rojongan

Bilih aya nu peryogi ditaroskeun mah perkawis naon wae, ulah isin-isin mangga kantun kintun pesen ngaliwatan WA atanapi nu sanesna.

Gambaran

Pangalaman

  • Web Designer & Developer

    Ti taun 2000 dugi ayeuna

    Parantos sering ngawangun website kangge pausahaan, kantoran, toko online kitu deui seueur website pribadi.

  • Video & Graphic Designer

    Ti taun 2000 dugi 2010

    Ngolah poto sareng video, kaasup janteun tukang poto sareng tukang mideo kantos dilakokan mung dina danget ayeuna langkung pokus kana perwebsitetan.

  • Blockchain Generasi 3

    Ti taun 2021 dugi ayeuna

    Kamajuan teknologi teu tiasa dipungkiri yen dina taun taun ayeuna aya teknologi blockchain nu bakal janteun teknologi nu diangge kaharepna.

Pangaweruh

  • D2 Manajemen Multimedia

    1997 DCI Tasik

    Insya Alloh tiasa ngaduhan pangaweruh dina widang pengelolaan multimedia diantawisna ngolah foto/images, ngolah vedeo, sareng sarupaning multimedia komputer.

  • Bachelor Business Adm

    1999 JIMS

    Insya Alloh tiasa ngagaduhan pangaweruh dina widang manajemen pausahaan sareng anu patula patali sareng pausahaan.

  • S1 - Teknik Informatika

    2020 STMIK DCI Tasik

    Insya Alloh tiasa ngagaduhan pangaweruh dina widang anu lewih munjul dina rupi-rupi widang teknologinformasi.

Kaahlian ngaDesain

Coral Draw

91%

Photoshop

91%

Video Editor

85%

Kaahlian Ngoding

PHP + HTML

95%

CSS

90%

Javascript

85%

Portopolio

  • Kabeh
  • Website
  • Aplikasi
  • Sejena
Priangan Timur

Direktori Priangan Timur

Website

View More
Swara Gapura

Swara Gapura

Website

View More
SMKN 1 Cijulang

SMKN 1 Cijulang

Website

View More
UBK Tasikmalaya

UBK Tasikmalaya

Website

View More
Pertamini Shop

Pertamini Shop

Website

View More
Tribrata News Polrestasikkota

Tribrata Polres Tasik Kota

Website

View More
Importir.id

Importir.ID

Lainnya

View More
SKM Kesbang Tasik

SKM Kesbang Tasik

Aplikasi

View More
Enhaka Beauty

Enhaka Beauty

Website

View More
sabilulungan community

Sabilulungan Community

Aplikasi

View More
Jerat.id

Jerat.id

Website

View More

sareng seueur deui nu sanesna...


Warung Onlen

Kuliner


Produk-produk berikut dibawah ini merupakan produk yang disediakan importir.id. Segala sesuatu mengenai hal pemesanan, packing, pengiriman dan lain-lain mengikuti syarat dan ketentuan pihak importir.id

kangge nguningaan barang anu langkung lengkeup nu aya di web importir.id, disarankeun supados daftar heula janteun anggota. Salajeungna mangga diuninga nyalira dina website di palih dieu.
Ulah hilap oge kangge amengan ka toko simkuring di palih dieu.



Produk sejena tiasa diuningaan dipalih dieu


Saupamina boga kahayang pikeun ngalakonan usaha onlen, Anjeun oge tiasa ngagaduhan toko onlen nu kawas toko simkuring kalayan teu kudu ngaluarkeun modal sapeser oge, geus ka asup produkna oge, jadi tinggal dagang weh. Tampilan tokona kurang leuwih sepertos kieu: Toko Kang Gunawan
Cara supados anjeun bisa ngabogaan toko onlen kawas kitu gampang pisan, anjeun cukup ngesian formulir nu tos disayogikeun dina link ieu:

Link Pendaftaran

Inget! Ngajieun toko onlen nu samodel kitu teu kudu mayar saperak oge nyak!

Sambungan

Kontak Kuring

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal layanan pribados atawa ngobrol ngeunaan kumaha simkuring tiasa mantuan Anjeun, mangga ngahubungan simkuring ngagunakeun formulir atawa anjeun tiasa nelepon jeung nuturkeun kami dina média sosial.

  • Telpon/We-A+6281 80976 9589
  • PadumukanTasikmalaya - Indonesia